Speakersets

Speakersets

Uitstekend geluid met de speakersets van Computer-speakers.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment verschillende soorten en kleuren speakersets. Bent u op zoek naar een 2.1 speakerset voor uw computer? Of wilt u een compacte 2.0 speakerset om muziek af te spelen via uw laptop? Bij Computer-speakers.nl bent u aan het juiste adres!

Speakersets komen er in diverse uitvoeringen. Er wordt in de meeste gevallen gesproken over 2.0 of 2.1 speakersets. Dit geeft de hoeveelheid speakers aan, en of er een subwoofer aanwezig is. Naast de hoeveelheid speakers is het aantal Watt ook van belang. Het is altijd lastig te zeggen hoeveel wattage u nodig heeft. Het wattage dat bij onze speakers staat vermeld is het wattage die de speaker kan verwerken. Wanneer u vaak harde muziek afspeelt raden wij een hoger wattage aan. Als u de speakers alleen gebruikt voor het geluid van uw computer of om af en toe een film te kijken zal een lager wattage voldoende zijn.

Hieronder ziet u een overzicht van diverse speakersets die wij in ons assortiment hebben,

Speakersets 2.0

2.0 PC speakers zijn speakersets met twee speakers. Deze PC speakers komen in verschillende soorten en kleuren. Het grote voordeel van PC speakers 2.0 is dat deze speakers in de meeste gevallen redelijk compact zijn. U kunt hierdoor de speakers gemakkelijk op het bureau plaatsen. Daarnaast komen de 2.0 PC speakers in verschillende wattages. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte PC speaker.

Bekijk hier ons volledige assortiment 2.0 speakersets

Speakersets 2.1

Bij Speakersets 2.1 zijn er twee speakers aanwezig en een subwoofer. De subwoofer zorgt voor een geweldige bas. Wilt u de muziek iets harder zetten? En extra genieten van uw favoriete muziek, films of spellen? Met een Speakerset 2.1 met subwoofer kan dit. De 2.1 PC speakers uit ons assortiment hebben een helder geluid en zijn gemakkelijk in gebruik.

Bekijk hier het volledige assortiment 2.1 speakersets

Speakersets van Computer-speakers.nl

Alle PC speakers uit ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17.00 uw bestelling plaatst, zal deze dezelfde dag nog verstuurd worden met Post NL. Hierdoor heeft u uw PC speakers de volgende dag al in huis.

Weet u niet welke PC speakers geschikt zijn voor uw PC of laptop? Of wilt u graag advies bij het uitzoeken van de juiste PC speakers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.