Speakersets

Speakersets

Uitstekend geluid met de speakersets van Computer-speakers.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment verschillende soorten en kleuren speakersets. Ben jij op zoek naar een 2.1 speakerset voor je computer? Of wil je een compacte 2.0 speakerset om muziek af te spelen via je laptop? Bij Computer-speakers.nl ben je aan het juiste adres!

Speakersets komen er in diverse uitvoeringen. Er wordt in de meeste gevallen gesproken over 2.0 of 2.1 speakersets. Dit geeft de hoeveelheid speakers aan, en of er een subwoofer aanwezig is. Naast de hoeveelheid speakers is het aantal Watt ook van belang. Het is altijd lastig te zeggen hoeveel wattage je nodig hebt. Het wattage dat bij onze speakers staat vermeld is het wattage die de speaker kan verwerken. Wanneer je vaak harde muziek afspeelt raden wij een hoger wattage aan. Als je de speakers alleen gebruikt voor het geluid van je computer of om af en toe een film te kijken zal een lager wattage voldoende zijn.

Hieronder zie je een overzicht van diverse speakersets die wij in ons assortiment hebben.

Speakersets 2.0

2.0 PC speakers zijn speakersets met twee speakers. Deze PC speakers komen in verschillende soorten en kleuren. Het grote voordeel van PC speakers 2.0 is dat deze speakers in de meeste gevallen redelijk compact zijn. Je kan hierdoor de speakers gemakkelijk op het bureau plaatsen. Daarnaast komen de 2.0 PC speakers in verschillende wattages. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte PC speaker.

Bekijk hier ons volledige assortiment 2.0 speakersets

Speakersets 2.1

Bij Speakersets 2.1 zijn er twee speakers aanwezig en een subwoofer. De subwoofer zorgt voor een geweldige bas. Wil je de muziek iets harder zetten? En extra genieten van jouw favoriete muziek, films of spellen? Met een Speakerset 2.1 met subwoofer kan dit. De 2.1 PC speakers uit ons assortiment hebben een helder geluid en zijn gemakkelijk in gebruik.

Bekijk hier het volledige assortiment 2.1 speakersets

Speakersets van Computer-speakers.nl

Alle PC speakers uit ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 uur je bestelling plaatst, zal deze dezelfde dag nog verstuurd worden met Post NL. Hierdoor heb je jouw PC speakers de volgende dag al in huis.

Weet je niet welke PC speakers geschikt zijn voor jouw PC of laptop? Of wil je graag advies bij het uitzoeken van de juiste PC speakers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.