Inbouwspeakers

Inbouwspeakers

In deze categorie vind je een groot aanbod inbouwspeakers. Of je nou op zoek bent naar inbouwspeakers voor in het plafond, binnen of voor in de auto? Wij hebben voor iedere situatie een geschikte inbouwspeaker.

De inbouwspeakers uit ons assortiment komen in diverse soorten en maten. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in 4 Ohm en 8 Ohm speakers. Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Ohm is weerstand en heeft eigenlijk geen betrekking tot het geluid van de speakers. Het is wel belangrijk rekening te houden met de Ohm van een speaker. Wanneer je een receiver hebt met 8 Ohm is het belangrijk dat de speaker ook een spanning heeft van 8 Ohm. Wanneer je een receiver hebt van 4 Ohm kun je het beste een receiver van 4 Ohm gebruiken. Ben jij op zoek naar inbouwspeakers? Houd dan rekening met het Ohm van de receiver en de speakers.

Inbouwspeakers voor binnen

Wil je speakers in het plafond ingebouwd hebben? Of moeten er speakers geplaatst worden in een muur? Dan zijn onze binnen inbouwspeakers iets voor jou. De speakers uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en kunnen naadloos worden ingebouwd. Hierdoor vallen de speakers mooi weg in het plafond of in de muur. Ben jij op zoek naar inbouwspeakers? Bestel deze eenvoudig via Computer-speakers.nl.

Inbouwspeakers voor buiten

Ook voor buiten hebben wij inbouwspeakers. De buiten inbouwspeakers in ons assortiment zijn waterproof en daardoor ideaal voor buiten. Wanneer je buiten speakers wilt laten plaatsen is het natuurlijk fijn dat deze niet opvallen. De inbouwspeakers voor buiten komen in diverse kleuren. Hierdoor zit er voor iedereen wel een geschikte speaker bij.

Inbouwspeakers van Computer-speakers.nl

Alle inbouwspeakers in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 uur jouw bestelling plaatst, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Heb je vragen over ons assortiment inbouwspeakers? Of wil je weten welke inbouwspeakers geschikt zijn voor jouw situatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.